Reviews

Laat ons weten wat u van ons eten en de service vond!

Rating: 4.1428571428571 sterren
14 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Rob Dietvorst
4 maanden geleden

Wij hebben als verassing voor mijn vader zijn 70ste, een 7 gangen diner incl. wijn arrangement thuis laten koken door Jur en Gina. Echt heerlijk gegeten met mooie gerechten. Was echt een feest maaltijd van hoog culinair niveau. En daarbij heel gezellig en ongedwongen. Echt een aanrader! Tot de volgende keer en super bedankt! Groetjes Rob, Len, Frans en Hetty

Jorien
4 maanden geleden

Wat een heerlijk diner!
Met 5 personen hebben wij gisteren kunnen genieten van verrassende en heerlijke gerechten. Ook de speciale wensen (2x vega) met veel extra aandacht en helemaal top.
Dank je Juriaan!

Jeanette van Mil
5 maanden geleden

Hallo Gina&Jurriaan, we hebben enorm genoten van het heerlijke diner wat jullie voor ons zevenen hebben bereid. Alles was even smakelijk en verrassend. Echt van hoge kwaliteit, creativiteit en ambitie. En de presentatie met een persoonlijk tintje waarderen we zeer. Graag doen we dit nog eens.

Els
9 maanden geleden

We hebben genoten van een heerlijk diner aan huis, sterrenniveau! Juriaan en Gina zijn gezellige mensen en serveren gerechtjes met bijzondere smaken en bijpassende wijnen. Juriaan vertelt met liefde over de bereiding van de gerechten.

Karen van Dijk
een jaar geleden

Ondanks het gure paasweer was het bij ons lente met de de lente dinerbox aan tafel. Een heerlijk aspergesoepje en een knisperende salade. Het lamsvlees smolt op je tong en de panda Costa was een heerlijke afsluiting. Een restaurantwaardige ervaring thuis.

Rob & San
een jaar geleden

5 maart kregen we een verrassingsmenu.
Alles zag er heel persoonlijk en tot in de puntjes verzorgd uit. Mooie combinaties en heerlijke smaken! Helemaal top! We raden het zeker aan & zal zeker voor ons niet de laatste keer zijn!!

michel heinsmann
een jaar geleden

op 14 feb 2021 heb ik voor mijn gezin de valentijnsbox besteld.
Wij wisten niet wat we moesten verwachten.
Maar gelukkig werden onze verwachtingen overtroffen.
Het diner die ons wachte was er een om van te genieten, van begin tot eind.
Alle wensen voor zover mogenlijk zijn uitgevoerd en je waande jezelf echt in een restaurant.
Onze dank gaat dan ook uit naar allen die aan dit diner hebben meegewerkt.
Chapeau chapeau chapeau
Wij gaan in de toekomst zeker ook de andere boxen uitproberen.
En raden iedereen aan dit zeker ook te doen.

Jet
een jaar geleden

Gisteren de valentijnsbox besteld en het was geweldig! Supersmakelijke, creatieve gerechten en goede hoeveelheden (niet eens alles opgekregen!). De boxjes zelf waren ook top, inclusief rozenblaadjes en handgemaakte wollen hartjes. Echt 100% een aanrader!

Anika de Keijzer
een jaar geleden

Met mijn gezinnetje genoten van een heerlijk aangepast valentijnsmenu. Er werd overal rekening mee gehouden, flesje kinderbubbels naast de brut, gamba ipv oester, varkenshaas voor de mannen ipv kokkels (die ik overigens heerlijk vond!) alles was nog warm van de verse bereiding, alleen iets hoeven opwarmen in de over. Een genot! En die kleine details maken het af! Een gehaakt hartje, mooie verzorgde kaartjes van wat erin zit en hoe te bereiden met een super leuk tekeningetje erop als detail. Het maakt het allemaal net iets meer persoonlijk!
Ik raad carte Blanche catering dus zeker aan!

Lizzy Doejaaren
een jaar geleden

Echt een super valentijnsmenu gehad met mijn vriend. Heerlijk dineren alles super vers en top van smaak. Makkelijk thuis op te maken. Het idee dat je toch even culinair kan dineren, maar dan thuis. Ik zou carte blanche aan iedereen aan raden ! Wij gaan hier veel vaker bestellen !