OVER ONS

Welkom, leuk dat u onze site bezoekt! 

Wij zijn Juriaan en Gina en sinds 2020  zijn wij Carte Blanche Catering.

Met Carte Blanche bieden wij u een culinaire ervaring zo bij u thuis of op eigen gekozen locatie. 

Onze missie is om onze klanten een gezellige avond te bezorgen met onze seizoensgebonden gerechten op niveau.

Vernieuwende gerechten die u bijblijven, in uw eigen huiselijke sfeer.

Wanneer wij voor u koken kunt u verwachten dat de gerechten creatief zijn, met verse en lokale producten. Onze gerechten hebben vaak een verhaal en zijn anders dan anders. Wij geloven niet in 'liflafjes', maar in een voldaan, vol en warm gevoel. 

Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten:

 

Dinerboxen:

U kunt bij ons een dinerbox bestellen, een box die om de 4 weken veranderd en makkelijk thuis zelf te verwarmen is. Wat heeft u nodig? Een oven te verwarmen op 180 graden en zin in een goede avond vol lekkere smaken. 

Kok aan huis:

Graag komen wij bij u thuis ons seizoensgebonden, culinaire 4 tot 7 gangen menu voor u koken. Wij verzorgen een restaurant ervaring aan uw keukentafel, met een échte chef in uw eigen keuken. De gerechten worden bereid in uw gezelschap, want de beste plek voor een intiem etentje, is uiteraard bij u thuis. Geef uw wensen aan en wij verzorgen u een onvergetelijk diner bij u thuis, met een persoonlijke touch. 

Catering:

Iets te vieren? Bij bieden een cateringservice vanaf 8 personen, bij u thuis of op eigen gekozen locatie. Wij werken met conceptmenu's maar voor onze catering kunt u uw eigen wensen doorgeven. Walk-in diner, bedrijfsborrel of reünie? High-tea, tapas of liever een hollandse borrelhap? Geen probleem!

 

Wie is Juriaan?

Juriaan is de chefkok van Carte Blanche en van jongs af aan al bezig met koken. In 2012 is hij vertrokken naar belgië om daar de koksopleiding te gaan volgen. Hierna heeft hij in verscheidene sterrenrestaurants gewerkt, waaronder de Kromme Watergang** in Zeeland en Joelia* in Rotterdam. Leer je Juriaan kennen, zul je erachter komen dat koken zijn grootste passie is en hij hierin grootse dromen heeft. Altijd is hij bezig met zijn volgende stap in de culinaire wereld. 

 

Wie is Gina?

Gina is een echte liefhebber van zowel koken als eten. Zij helpt bij het bedenken van de menu's en staat naast Juriaan in de keuken. Naast haar baan als verpleegkundige, is zij het kloppend hart van het bedrijf, door alles in goede banen te leiden.